Instruktörer

Henrik
Henrik Agertz
4 dan, Shidoin

Började 1991 i Eksjö Budoklubb. Åkte 1999-2000 ett halvår som uchi-deshi (inneboende elev) hos Kobayashi-sensei i Japan, och har sedan dess åkt flera ytterligare omgångar både som uchi- och soto-deshi. Har även fått mycket inspiration och insikt genom träning i Göteborgs Aikidoklubb.

Min absolut viktigaste källa är Kobayashi-sensei, som jag försöker följa och förmedla efter bästa förmåga. Från min träning i Kobayashi Dojo i Japan har också Hiroaki-sensei, Igarashi-sensei, Hatayama-sensei, Koyanagi-sensei och Yamawaki-sensei varit betydande för mig.

Min träning inom den traditionella Iwama-aikidon har jag först och främst Ulf Evenås att tacka för. Träningsinspiration och budoanda har Gunnar Dahlén i Eksjö Budoklubb bjudit på i outtömlig omfattning.

Andreas
Andreas Almquist
3 dan, Fukushidoin

Började träna Aikido 2000 i Luleå Aikidoklubb och har tränat mycket även på Iyasaka Aikidoklubb i Stockholm, samt varit uchi-deshi i Aikido Kobayashi Dojo i Japan.

Mina viktigaste inspirationskällor är Kobayashi-sensei, Igarashi-sensei, Hiroaki-sensei.

Jacob
Jacob Näslund
1 dan

Började träna 2012 i Aikido Kobayashi Dojo Göteborg. Var uchi-deshi i tre månader hos Kobayashi Dojo i Japan 2016.

Assisterande instruktörer

jörgen
Jörgen Skarstig
1 kyu

Började sin aikidobana inom den traditionella Aikidon och har därefter fortsatt träna i Aikido Kobayashi Dojo Göteborg.

elvira
Elvira Linderot
1 kyu

Började träna 2013 i Sundsvall inom Nisho-influerad Aikido och har efter flytt till Göteborg fortsatt träna i Aikido Kobayashi Dojo Göteborg.